top of page

Vlieland

OVER VLIELAND

Het hele jaar door is het goed toeven op Vlieland. Rust en ruimte, prachtige natuur.

De Dorpsstraat met mooie winkels en gezellige horecagelegenheden.  Alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn aanwezig.

 

Vlieland is een auto-luw eiland. De auto laat je achter in Harlingen, dus je verplaatst je op het eiland lopend, per fiets of bus/taxi. 

DE BOOT LEGT AAN, EN DAN?

 

Bij aankomst van de boot kan je je bagage afgeven aan een van de bagage vervoerders die de koffers naar het huisje brengen.

 

De sleutel van het huisje haal je vervolgens bij het VVV kantoor tegen over de veerterminal. Hier moet je de boekingbevestiging van het huisje laten zien. 

In de Dorpsstraat kan je een fiets huren om daarmee naar het huisje te fietsen (5 min.). Lopend is het een mooie wandeling door het bos (20 min.). Er gaat ook een bus vanaf de boot die stopt voor het huisje (halte Toppunt). Of je kan natuurlijk in de taxi stappen die al klaar staat bij de boot.

Wat te doen op Vlieland?

DSC01044.JPG
Vervoer
IMG_0531.jpg
Buiten
strandpaviljoen-t-badhuys-vlieland-08.jpeg
Favoriete horeca
IMG_0233.jpg
Ontspanning

Massage en Reflexologie

Wellness

Yoga en andere activiteiten via Stortemelk 

PHOTO-2021-05-25-19-19-07.jpg
Winkelen & boodschappen

In de Dorpsstraat vind je alle winkels die je nodig hebt: 2 supermartken, de bakker en het postkantoor. Ook zijn er diverse leuke boetiekjes om te winkelen, zoals Eb & Vloed. 

IMG_0001.jpg
Kunst & cultuur
bottom of page